пʼятниця, 31 березня 2023 р.

Податковий адвокат. Послуги податкового адвоката, вивести з ризикових, розблокувати накладну

 

---/---

[ Податковий адвокат | Спори з податковою | Податкова консультація  | Розблокування податкових накладних | Виведення з ризикових | Приймання таблиці даних платника податків ]

 
---/---
 
податковий адвокат, податкова консультація, вивести з ризикових

Щоразу податковому адвокату доводиться як і в будь-якій професії грати певні ролі. Я, наприклад, нарахував таких 9 регулярних прижиттєвих реінкарнацій.



Отож податковий адвокат - це

1. Ворожка - бо слід розкласти первинні документи так, щоб у суду не виникало зайвих запитань, а у клієнта - проблем з податковою.

2. Таролог - заглядає в майбутнє, маючи лише фотокопію видаткової накладної, ніким не підписану та яка має купу виправлень від руки 😊

3. Астролог - пояснити клієнту, чому зійшлися зірки так, що у нього з податковою проблеми, і що треба подавати позов лише тоді, коли Марс буде у 10 воротах Венери 😊

4. Історик - бо має пам’ятати, як регулювалося певне питання в часі та просторі, адже норми в Податковому кодексу доволі часто змінюються, і дійсно, тут навіть кома має сенс.

5. Кур’єр - бігає на пошту, подає до державних органів різноманітні надважливі для клієнта «папірці», що здатні вирішити його проблему, яка, за його словами, виникла на порожньому місці.

6. Письменник - закрутити текст документа так, аби в разі конфлікту можна було викрутитися на користь клієнта.

7. Фантаст - повинен уявити до чого податкова може доколупатися, наприклад, через два роки, коли проводитиме перевірку, і щоб надана консультація навіть тоді не втратила своєї актуальності.

8. Інвестор - вкладає в бізнес клієнта свій наявний досвід та знання про те, як платити податки, аби всі були ситі, а бізнес лише розвивався.

9. Дитина - вірить та довіряє клієнту, який ще той тертий жак 😊
*
Як на мене, не існує пречудових податкових адвокатів, які виграють усі справи з податковою, адже тоді б всі знали лише одного адвоката і до нього зверталися б, а в інших - просто не існувало потреби. Це як з лікарем, бухгалтером чи майстром "на всі руки".

 

 
****

Маєте запитання? 

 
 
**** 
 
 
****
 

 

#податковийадвокат,
#податковаконсультація,
#податковий_адвокат,
#податковийюрист,
#податковий_юрист,
#податковий_спір,
#податкова_консультація,
#податки,
#адвокатподатки,
#податкиадвокат
#податкова_накладна,
#податкованакладна,
#податкова_перевірка,
#податковаперевірка,
#розблокувати_ПН,
#розблокувати_накладну,
#розблокуватинакладну,
#ризиковість_платника_податків,
#ризиковістьплатникаподатків,
#вивести_з_ризикових,
#Критерій_1, 

Немає коментарів: