четвер, 29 лютого 2024 р.

БЕЗ БЕЗ СУДУ ЗАРЕЄСТРОВАНО НАКЛАДНУ на 50 тис. грн. ПДВ. Податкова врахувала підготовлені нами письмові пояснення та додаткові документи

 

  ---/---


[ Податковий адвокат | Спори з податковою | Податкова консультація  | Розблокувати податкову накладну | Вивести з ризикових | Врахувати таблицю даних платника податків ]

 
---/---
 
Лютий 2024 року


На момент звернення до @eugenevlasovlawyer у клієнта не приймали таблицю даних платника та регулярно блокувалися податкові накладні з кодом УКТЗЕД.

Під час дослідження та вивчення бізнес процесів були виявлені найбільш проблемні моменти в роботі фізичної особи- підприємця. За результатами чого, підготовлені рекомендації, а також підготовлені пояснення для розблокування податкової накладної, складеної за фактом постачання та виконання ремонтних робіт. Серед труднощів було те, що ФОП використовував свої інструменти та обладнання, транспорт, проте належним чином він не був оформлений, у зв’язку з чим у податкової виникали сумніви стосовно ресурсів у такого ФОП для будівельних робіт.

Після опрацювання документів платника податків, податкова надіслала повідомлення про потребу в додаткових поясненнях. Своєю чергою, разом з клієнтом підготували детальні роз’яснення щодо виконання робіт саме в заявлених у податкові накладній обсягах.

Зрештою, податкова, вивчивши пояснення та додаткові пояснення, прийняла рішення про реєстрацію податкової накладної.

Сума «розблокованого» ПДВ для клієнта – 50 тис. грн., окрім цього це дозволило далі співпрацювати на об’єкті та перейти до наступного етапу фінансування та виконання робіт.



Якщо маєте проблеми з постійними блокування податкових накладних, чи не приймають таблицю даних платника, просимо звертатися до @eugenevlasovlawyer.

 
 

****

Маєте запитання? 

 
 
**** 
 
 
****  
 

#АдвокатПодатки #ПодатковийЮрист #ПодатковийАдвокат #Податки #ЄдинийПодаток #ДругаГрупа #ПереплатазЄСВ #ПодатковіСпори #ПодатковаПеревірка #СпоризПодатковою #ПодатковаКонсультація #РозблокуватиНакладну #РизиковістьПлатникаПодатків #ШтрафПодаткової #ПодатковийАдвокатКиїв #ПодатковіПоради #ПодатковийРадник #ПорадиПодатковогоАдвоката #АнулювалиСтатусЄдиного #ПодаткиФОП #ТаблицяДанихПлатника #КонсультаціяПодатки #НеПриймаютьТаблицю #Критерій1 #Критерій8 #ПодатковіНакладні

Немає коментарів: