вівторок, 13 лютого 2024 р.

СКАРГИ ДО ДПС задоволені. Рішення регіональної комісії скасовані. Зареєстрували 7 податкових накладних

 

  ---/---


[ Податковий адвокат | Спори з податковою | Податкова консультація  | Розблокувати податкову накладну | Вивести з ризикових | Врахувати таблицю даних платника податків ]

 
---/---
 
податковий адвокат, податкова консультація, вивести з ризикових
розблокувати накладну, скарга до ДПС, податковий адвокат

Підприємство, що спеціалізується на вирощуванні грибів, звернулося до податкового адвоката для підготовки скарг на заблоковані податкові накладні.



Клієнт спробував самотужки підготувати письмові пояснення, однак отримав відмову в реєстрації 7 податкових накладних на загальну суму господарських операцій приблизно 700 тис. грн. На думку місцевої податкової, обсяги виробництва не відповідають обсягам продажу (постачання, реалізації), внаслідок чого такі господарські операції є ризиковими на підставі п. 1 критеріїв ризиковості.

Отож був проведений експрес аналіз причин відхилення позиції клієнта на стадії подачі пояснень; а також надані рекомендації для підсилення позиції в ДПС України, які клієнт дотримався та виконав.

Податковим адвокатом були підготовлені скарги на кожне рішення про відмову в реєстрації податкових накладних з урахуванням специфіки бізнес процесів аби у ДПС України не виникало сумнів та зайвих запитань в прозорості ведення підприємницької діяльності.

За результатами розгляду скарг, усі 7 податкових накладних були зареєстровані, ДПС України скасувало рішення регіональної комісії.

Радимо завжди проходити стадію досудового оскарження, оскільки це заощадить кошти та час, адже судові процедури, на жаль, доволі тривалі та виснажливі та платників податків.

Якщо маєте проблему із застосуванням пункту 1 критеріїв ризиковості, і через це  Вам заблокували податкову накладну – просимо звертатися до @eugenevlasovlawyer.

 

****

Маєте запитання? 

 
 
**** 
 
 
****   

#АдвокатПодатки #ПодатковийЮрист #ПодатковийАдвокат #Податки #ЗменшитиШтраф #КамеральнаПеревірка #ПодатковіСпори #ПодатковаПеревірка #СпоризПодатковою #ПодатковаКонсультація #РозблокуватиНакладну #РеєстраціяПодаткової #ШтрафПодаткової #ПодатковийАдвокатКиїв #ПодатковіПоради #ПодатковийРадник #ПорадиПодатковогоАдвоката #СкасуватиШтраф #ПодаткиФОП #КонсультаціяПодатки #ЄдинийПодаток #ОплатаПодатків  #ПодатковіНакладні #ПодатковіПорушення #НесвоєчаснаРеєстраціяНакладних

 

Немає коментарів: