середу, 17 січня 2024 р.

Супровід податкових перевірок. Податковий адвокат

 

Наші податкові спеціалісти (адвокати, бухгалтери, юристи) займаються податками більше ніж 15 років.

Ми маємо свої ефективні напрацювання та нестандартні підходи, що дозволяють максимально швидко та результативно для платника податків вирішити свої податкові негаразди.

Наш податковий адвокат допоможе попередити проблеми з податковою, убезпечить, а якщо потрібно захистить інтереси клієнта в податкових спорах: здійснити супровід податкових перевірок, оскаржити результати податкових перевірок.

Чим податковий адвокат нашого адвокатського бюро може бути корисним Вашому бізнесу?

Адвокат з податків буде корисним на стадії консультацій, під час досудових, судових процедур оскарження (повний супровід податкової перевірки), якщо потрібно

    супровід податкових перевірок, податковий адвокат, оскаржити податкове повідомлення-рішення
  • Юридичне консультування, де наш юрист з податкового права надає вичерпну інформацію та можливі варіанти вирішення проблеми.

  • Допомога в реєстрації, створенні, юридичному супроводі  господарської діяльності бізнесу, податкове консультування та аудит, оцінка ризиків, договірна робота з огляду на можливі податкові аспекти.

  • Проаналізувати первинну документацію господарських операцій, виправлення помилок, що можуть призвести до спорів з податковою, претензій щодо безтоварності, нереальності господарських операцій, відсутності ділової мети, відсутності (недостатності) кадрових ресурсів, а також відсутності зростання активу в результаті таких операцій.

  • Супровід податкових перевірок та оскарження їхніх результатів (складання та підготовка заперечень на акт податкової перевірки, скарги до ДПС щодо неправомірного податкового повідомлення-рішення, участь у розгляді скарги на досудовій стадії, судове представництво, підготовка адміністративного позову, участь у судових засіданнях на будь-якій стадії в судах першої інстанції, апеляційному, касаційному судах).

  • Оскаржити рішення про анулювання реєстрації платників податків (єдиного податку, платника ПДВ) та інше.

  • Підготувати відповідь на запит податкової служби, контролюючих органів.

  • Скласти, підготувати письмові пояснення до податкової накладної, реєстрацію якої було зупинено (заблоковано), оскарження рішення про відмову в реєстрації податкової накладної, підготовка адміністративного позову про зобов’язання зареєструвати податкову накладну.


    супровід податкової перевірки, податковий адвокат, скасувати податкове повідомлення рішення
  • Вивести підприємство з переліку ризикових платників податків. Оскаржити рішення про ризиковість.

  • Підготувати та подати пакет документів для прийняття таблиці даних платника податків. Оскарження рішень про неврахування таблиці даних платника.

  • Супровід під час оскарження рішення про анулювання статусу платника єдиного податку.

  • Оскарження результатів податкових перевірок щодо невчасної реєстрації податкових накладних.

  • Стягнути з податкової служби штрафів та пені, відшкодування збитків за неправомірні дії, бездіяльність податкової щодо платників податків.

  • Оскаржити, скасувати податкове повідомлення-рішення, податкову вимогу, скасувати адміністративний арешт, опис майна платника податків, передачу в податкову заставу.

  • Скасувати вимогу про сплату недоїмки (боргу, заборгованості) з єдиного соціального внеску (ЄСВ), оскарження арешту рахунку в банку (зняття арешту з рахунку). Повне, часткове зменшення пені, штрафу з ЄСВ.

  • Списати податковий боргу, оскаржити розмір податкового боргу, заборгованості з ЄСВ.

  • Представництво інтересів в кримінальному процесі щодо економічних злочинів, правопорушень, проступків.

  • Судовий супровід під час розгляду протоколу про адміністративне правопорушення в сфері оподаткування, ведення бухгалтерського, податкового обліку та звітності.

  • Виконання судових рішень щодо реєстрації податкових накладних, рішення про виведення з ризикових платників податків, про врахування таблиці даних платника податків.

  • супровід податкових перевірок, податковий адвокат, юрист з податків, податковий юрист, спори з податковою, штрафи податкової

  • отримати податкову консультацію щодо роботи іноземних представництв, благодійних фондів, громадських організацій, об’єднань громадян.

  • Оскаржити втрату статусу неприбутковості благодійних фондів, громадських організацій.

  • Надання правової допомоги з питань оподаткування волонтерської діяльності, оподаткування матеріальної допомоги, додаткового блага.

  • Отримати податковк знижкк (відшкодування витрат на лікування, навчання, оплату послуг дитячого садочка, страхування, тощо).

  • Оскаржити бездіяльність податкового органу, відмову в реєстрації платником єдиного податку.

  • Зменшити або взагалі скасувати податкове повідомлення рішення щодо транспортного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

  • Підготувати та подати запити  на індивідуальну податкову консультацію, оскаржити результати, висновкинаданих індивідуальних податкових консультацій.
податковий адвокат, адвокат з податків, супровід податкової перевірки, оскаржити податкове повідомлення рішенняПри потребі наш адвокат з податків організовує проведення необхідних експертиз та аудиту для підприємств, зокрема, коли є й судові справи. Під час таких експертиз податкові адвокати ретельно досліджують та аналізують питання економічної діяльності підприємств та факти можливих зловживань щодо правильності ведення фінансової звітності підприємства та повноти сплати податків і зборів.

 

Податковий адвокат може бути присутнім при різноманітних перевірках, якщо цього потребує платник податків. У разі потреби, наш юрист з податкового права може швидко прибути до вашого офісу для вирішення питань з податковою службою.

юрист з податків, податковий адвокат, супровід податкових перевірок Якщо ви вважаєте, що рішення, дії, бездіяльність податкової є неправомірним чи спірним, не зволікайте з його оскарженням. У нашій практиці наші податкові адвокатидосягають скасування податкових рішень у багатьох випадках через процедурні, процесуальні порушення, допущені податковими органами.

 

Вчасна допомога нашого податкового адвоката допоможе значно скоротити часові та матеріальні витрати при вирішенні спорів з податковою, не допустити неправомірного нарахування податкових зобов’язань.

 

З досвіду наших податкових адвокатів можемо стверджувати, що при наявності податкового юриста представники ДПС припускаються менших порушень прав підприємців та податкових донарахувань за результатами податкових перевірок.

 

 
****

Маєте запитання? 

 
 
**** 
 
 
****

Немає коментарів: